Sferamedija

Baba bebi uklanjala vaške sredstvom za ovce

Rođaci djevojčice (5) iz Rumunije, koja je preminula u bolnici od posljedica trovanja sredstvom za čišćenje parazita kod ovaca, i dalje su u teškom stanju, a ljekari kažu da je beba životno ugrožena.

 

Podsjetimo, djevojčica je sa svojom braćom i sestrama dovezena u bolnicu prošle nedjelje nakon što im je žena, navodno njihovo baka, uklanjala vaške sredstvom za uništavanje parazita kod ovaca.

Iako su mediji prvo javili da su u pitanju tri djevojčice starosti 8, 12 i 13 godina, ispostavilo se da su u bolnicu dovezeni djevojčica (5), dvogodišnji dječak i djevojčica stara 11 meseci. Naknadno je u bolnicu dovedena još jedna djevojčica koja ima 10 godina sa istim simptomima trovanja.

Petogodišnja djevojčica je bila u toliko teškom stanju da je odmah prikačena na mehaničku ventilaciju. Nažalost, tokom vikenda je saopšteno da je dijete preminulo. Ljekari navode da su dvogodišnjak i desetogodišnjakinja u teškom, ali stabilnom stanju, dok je beba kritično.

Mediji navode da su dječak, beba i desetogodišnjakinja rođena braća i sestra, dok je preminula djevojčica bila njihova rođaka.

Policija je pokrenula istragu o čitavom slučaju, a u ovom trenutku nije poznato da li je neko priveden, prenosi Telegraf.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *