Sferamedija

Borenović ne treba da brine za SNSD

Lider PDP-a Branislav Borenović ne treba da brine za SNSD, koji je svakim danom sve jači i dobija sve veću podršku, napisao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je i lider SNSD-a na Iksu.

 

– Mada, kad bolje razmislim, on je takav neradnik da nije ni čudo što samo govori o SNSD-u. Mnogo lakše je izmišljati laži nego raditi, naročito u PDP-u, koji se ubrzano raspada.
 
Da bi opstala ta podanička stranka ljudi koje ne povezuje ništa drugo osim golog interesa da se dočepaju pozicija, stvarno je potrebno čudo.
 
Izgleda da ni Amerikanci ni Britanci ne mogu da ih sastave – rekao je Dodik, komentarišući izjavu Borenovića da nije Republika Srpska Milorad Dodik, te da neće nikad biti.
 

 

Kaže i da je opozicija u Srpskoj “podanička grupacija koja nema nikakav program i to će pokazati i lokalni izbori”.

Radujem se svakim novim izborima i svakoj našoj pobjedi, pobjedi glasa naroda, koji je jači i moćniji od svakog njihovog naklapanja.

Svih ovih godina nisu uspjeli da čuju šta im taj glas poručuje i zato su tu gdje jesu, na dnu.

Zanimljivo je da se utišaju kada Amerikanci šalju poruku da svaka osoba koja obilježava Dan Srpske može biti kažnjena Tu nemaju komentar i to najbolje govori o njima. Spremni su prodati sve samo za jednu pohvalu iz strane ambasade – istakao je Dodik.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *