Sferamedija

Bred Pit tužio Anđelinu Džoli

Američki filmski glumac Bred Pit podnio je tužbu protiv svoje bivše supruge, glumice Anđeline Džoli i ruskog milijardera i vlasnika ”Stoli grupe” Jurija Šeflera.

 

Razlog je, kako tvrdi, Džolijeva Šefleru prodala svoj dio imanja vinograda Šato Miraval u Francuskoj, bez Pitovog pristanka.

Kako prenosi portal “Pejdž siks”, Pit (60) je do sada u sudskim sporovima sa Džolijevom (48) potrošio oko 10 miliona dolara.

”Ovdje je riječ o suprotstavljanju siledžijama i nasilnicima, odbrani bliskih ljudi, principa i istine. Bred Pit čvrsto stoji iza onoga u šta vjeruje. Spreman je i da svjedoči ako dođe do suđenja”, rekao je izvor blizak Bredu Pitu.

Glumac smatra da je Džolijeva ”iz inata” prema njemu prodala dio Miravala grupi Stoli, samo nekoliko nedjelja nakon što im je oboma, nakon razvoda, dodijeljeno zajedničko starateljstvo nad njihovom djecom.

Pit i Džolijeva su zajedno kupili Šato Miraval 2008. godine, a Pit je preuzeo vodeću ulogu u vinogradarskom poslu i proizvodnji nagrađivanog pjenušavog “roze” vina.

Na imanju se takođe nalazi visoko kvalitetni muzički studio u kojem su snimali AC/DC, Trevis Skot, Kjur i drugi, prenosi “Politikin magazin”.

”Džoli je potpisala ugovor sa Šeflerom ubrzo nakon što je sudija dao Pitu jednako starateljstvo nad njihovom djecom”, rekao je izvor blizak glumcu, a sam Pit je rekao da je za transakciju čuo iz medija.

On tvdi da je Šefler pokušao da ga ”maltretira” i da mu ”prijeti”.

Sud u Luksemburgu prošlog mjeseca je privremeno oduzeo Šelferu deset odsto njegovih akcija Miravala, čime je Pit postao većinski akcionar imanja i vinograda.

Džolijeva je ranije tvrdila da je podnijela zahtjev za razvod nakon što je Pit navodno pokušao da zadavi jedno od njihove djece u septembru 2016. godine, takođe navodeći da je polio alkoholom i nju i djecu.

Iako su FBI i nadležne službe Los Anđelesa vodili istragu, protiv Pita nikada nije podignuta optužnica, navodi “Pejdž siks”.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *