Sferamedija

Dr Šobot kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

nikola-sobot-gradonacelnik

Nikola Šobot, načelnik Klinike za kardiohirurgiju UKC-a Republike Srpske gostovao je u emisiji Novo jutro gdje je odgovorio na pitanje o mogućoj kandidaturi za gradonačelnika Banjaluke.

 

„Ja sam čuo određene špekulacije, glasine i sigurno je to da sam prisutan u medijima te da se može izvući takav zaključak.

Ja sam prevashodno ljekar koji je posljednjih 20 godina svog života upravo potrošio na struku, na medicinu prvo na Klinici za kardiovaskularne bolesti, a zatim i na Klinici za kardiohirurgiju gdje smo u zadnje četiri godine konačno uspjeli da pokrenemo kliniku nakon 20 godina u kojoj je uspješno operisano 450 pacijenata.

Tako, moja dalja karijera i budućnost će biti vezana za struku, a sigurno je čast i da mi imponuje da budem prepoznat od ozbiljnih političkih subjekata kao neko ko ima reference i sposobnosti da pomogne svojim sugrađanima. Tako da, za sada struka pa ćemo vidjeti“, rekao je Šobot.

Na tvrdnje voditeljice kako će mnogi komentarisati da će nedavnu posjetu generalu Ratku Mladiću pritvorskoj jedinici u Hagu Šobot možda iskoristiti kao vid lične kampanje za gradonačelnika, Šobot odgovara:

“Naše je da radimo najbolje što možemo, da damo rezultate i da stanemo iza tih rezultata, a i ti rezultati stoje iza nas.

Svako će to interpretirati na način na koji želi, nama i meni lično je bila čast da odemo kod generala, kao što mi je čast što smo uspjeli da odradimo 450 operacija i iza nas stoje rezultati i reference, a kako će ih neko tumačiti to je stvar njihovog ličnog stava.

Sigurno da uvijek ima prostora za promjene sigurno da uvijek može bolje tako da kao građani Banjaluke sigurno da neke stvari trebamo vratiti u legalne tokove te vratiti svrsishodnost nekim projektima i na nekom dnevnom nivou baviti se svakodnevnim životom građana kako kroz infrastrukturne projekte tako i kroz socioekonomske”, jasan je Šobot.

 

SFERAMEDIJA

 

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSATGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *