Sferamedija

Drama na kraljevskom dvoru: U sve umiješana Kejt

Svi strepe za Kejt Midlton zbog onog što bi mogao da uradi njen ujak Geri Goldsmit.

 

Ujak Kejt Midlton Geri Goldsmit se sprema da uđe u rijaliti program “Veliki brat”, a porodica strepi od bruke i sramote koje bi mogle da nastanu iz ove avanture.

Goldsmit (58) je brat princezine majke Kerol Midlton, a insajderi tvrde kako je ona bijesna kao ris. Pribojava se da bi Geri mogao da objelodani pojedine kraljevske tajne.

Teorija brazilske zadnjice

Ova vijest stiže kao šok nakon svega što je snašlo kraljevsku porodicu. Kejt je operisana prije nepuna dva mjeseca i društvene mreže su preplavile razne teorije zavjere zbog činjenice da se ne oglašava već nedjeljama.

Mada je kraljevska porodica najavila da o Kejtinom stanju neće objavljivati nikakve vijesti osim ako se ne desi nešto zaista izuzetno, javnost je zabrinuta što nema novosti. Na internetu kruže bizarne priče kako je Kejt imala plastičnu operaciju, spominje se čak i ugradnja “brazilske zadnjice”, zatim kako je dala bubreg kralju Čarlsu, a vrhunac je ideja da princeza zapravo umrla.

Na sve to, Kensingtonska palata je odbila da daje bilo kakve komentare, a novo “ulje na vatru” dolilo je Vilijamovo iznenadno povlačenje sa veoma važnog porodičnog skupa.

Princ se ničim nije opravdao, već je samo izjavio kako “iz ličnih razloga” neće moći da prisustvuje pomenu grčkog kralja. Mnogi su procijenili kako bi jedino Kejtino zdravstveno stanje moglo da bude razlog za ovakvu neobičnu odluku, piše Mirror, prenosi Informer.

Sada je briga u vezi sa Kejt dignuta na stepen “crvenog alarma”, jer bi ponašanje njenog ujaka u rijaliti programu “Veliki brat” moglo da izazove neslućeni stres za princezu. Poslije svega što su ona i Vilijam preživjeli sa Megan Markl i princom Harijem, ovako nešto joj zaista nije potrebno.

Crna ovca

Gerija Goldsmita već dugo smatraju “crnom ovcom” u porodici. Biznismen kojem je IT kompanija donijela bogatstvo već godinama niže skandal za skandalom.

Na njegovom prvom vjenčanju je jedna od djeveruša bila, tada devojčica, Kejt Midlton, ali se Geri ženio još tri puta. Uspio je da izbjegne zatvor nakon nasilja nad četvrtom ženom, ali je osuda javnosti bila velika. Prije desetak godina je uhvaćen na Ibici kako dijeli kokain sa prostitutkom.

Ipak, kako navodno mnogo voli i poštuje Kejt i Vilijama, mnogi se nadaju da će prinčevski par biti pošteđen bruke. Da li će Kejtina majka Kerol, kao i sama Kejt mirno spavati dok je ujka Geri ispred kamera “Velikog brata”?

 

SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

 

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *