Sferamedija

Dvorište “BEME” u cvijeću i novosađenim stablima breze

Tvornica obuće “Bema” Banjaluka, koju već dvije decenije putem uspjeha vodi njen tehnički direktor Marinko Umičević, je i ovo proljeće dočekala u cvijeću, a dvorište ove uspješne fabrike pored raznovrsnog cvijeća, a posebno tulipana, krase i novozasađena stabla breze.

 

I ovo je još jedan dodatni pokazatelj odgovornosti “Beme” i Umičevića, te radnika koji se svake godine svi zajedno potrude da “Bemino” dvorište bude najljepše u Banjaluci i da na taj način budu primjer drugima kako treba da se odnose prema svojoj okolini i radnom okruženju.

Naime, zahvaljujući svakodnevnoj brizi o dvorištu, na ulazu u fabriku kod prepoznatiljive “Bemine” štikle odavno su procvjetali tulipani.

“Završena je sadnja cvijeća u kompletnom krugu fabrike, tako da će vas cvijeće dočekati na svakom koraku oko tvornice.

“Bema” je poznata po brezama, pa smo ove godine posadili još 20 breza. Već na prvi pogled se vidi da svake godine opravdamo epitet najuređenijeg dvorišta u Banjaluci, za šta smo nekoliko puta i nagrađeni od Grada Banjaluka”

Istakao je ovo  Umičević, koji je pokretač svih ovih aktivnosti, jer je riječ o izuzetno odgovornom čovjeku, vrijednom i neumornom rukovodiocu, koji misli na svaki detalj, i te svoje osobine prenosi na svoje radnike koji se pobrinu da dvorište “Beme” bude ukrašeno raznovrsnim cvijećem, a samim tim raznovrsnim bojama i prijatnim mirisima.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Marinko Umičević (@marinko.umicevic)

 

 

S tim u vezi, Umičević je rekao da su ponosni na kompletno uređenje fabrike, dvorišta i parkinga koji je na usluzi građanima koji idu na Banj brdo.

“Takođe, ponosni smo i na naš svakodnevni trud da sve uredimo tako da rado dolazite i fotografišete naše dvorište.

Pozivamo sve da zasade bar jedno drvo i nadamo se da će vam naše dvorište ovog proljeća biti inspiracija da uredite i svoju okolinu”, poručio je Umičević, koji je na čelu ove tvornice 20 punih godina, i koji je zajedno sa svojim radnicima prošao i prevazišao mnoge izazove.

Marinko Umičević od “Beme” je stvorio privrednog giganta koji je ponos Grada Banjaluke i Republike Srpske. Očigledno je da ovaj uspješni privrednik pažljivo vodi računa o svakom detalju kada je u pitanju ova tvornica, u čemu je i jedna od tajni njegovog uspješnog rukovođenja ovim privrednim gigantom i mnogi bi se mogli ugledati na Marinka i slijediti njegov primjer.

 

 

Koš za rekreativce:

Tvornica obuće “Bema” je na svom parkingu postavila koš namjenjen za igru i rekreaciju omladine u ovom dijelu Banjaluke.

S obzirom da u ovom dijelu naselja Obilićevo nema adekvatnog igrališta, “Bema” je na ideju i uz podršku Umičevića odlučila da dio svog prostora iskoristi da omogući omladini da lijepo vrijeme i svako popodne mogu provesti igrajući košarku na parking.

“Tada uglavnom nema gužve i parking koriste samo građani koji idu na Banj Brdo. Na ovaj način zajedno improvizujemo, ali u svakom slučaju bolje išta nego ništa. Sportski pozdrav!”, poručio je Umičević.

Umičević je nadaleko poznati sportski radnik koji je volonterski angažovan u više sportskih saveza i klubova, te je jedan od najvećih pojedinačnih donatora sporta, bez čije finansijske i svake druge podrške bi bio ugrožen opstanak nekih domaćih sportskih klubova, jer nemaju podršku institucija, a što dovoljno govori o značaju njegovog aktivnog rada u sportskim organizacijama

 

sferamedija-logo

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

 

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *