Sferamedija

Kamioni odvoze ruševine dvorane

Teška mehanizacija počela je da odvozi otpad nastao poslije urušavanja i požara u Krokus siti holu kod Moskve, gdje je u petak veče došlo do terorističkog napada u kojem je poginulo 133 ljudi.

 

Kamioni odvoze dijelove ruševina iz Krokus siti hola, javlja dopisnik RIA Novosti.

Prethodno je rusko Ministarstvo za vanredne situacije saopštilo da je teška mehanizacija stigla u Krokus siti hol.

Načelnik Moskovske oblasti Andrej Vorobjov izjavio je sinoć da je operacija spasavanja u Krokus siti holu završena, da potraga još traje, a da su iz ruševina izvučena 133 tijela.

Ruska Kompanija Krokus internešenel koja je vlasnik kompleksa Krokus u Moskvi u kojem se u petak dogodio teroristički napad, izrazila je duboko žaljenje zbog te tragedije i najavila rekonstrukciju koncertne sale.

-Nikada nećemo zaboraviti žrtve terorista. Ono što je uništeno njihovim prljavim rukama biće obnovljeno – saopštila je kompanija na svom sajtu, prenosi TASS.

Iz kompanije su uputili izraze dubokog saučešća porodicama nastradalih u napadu u kojem su poginule 133 osobe.

-Naša kompanija posluje više od 30 godina, a u koncertnoj dvorani za 15 godina održano je hiljade događaja na najvišem nivou -navodi se iz kompanije. Dodaje se da će kompanija nastojati da učini sve što može da pomogne vlastima i specijalnim službama u njihovom teškom poslu i da zajedno sa celom zemljom pomogne povrijeđenima i porodicama žrtava terorističkog napada.

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *