Sferamedija

Kim Kardašijan u junu stiže u Srbiju

kim-kardasijan-srbija

Kim Kardašijan polovinom juna dolazi u Srbiju.

 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje od izvora koji je do detalja upoznat sa planom posjete, najpoznatija rijaliti zvijezda na sijvetu u Beograd dolazi sa svojom djecom.

Glavni razlog posjete je otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u Beogradu, a tom prilikom Kim će prisustvovati i velikoj zabavi u njenu čast, koja će biti upriličena na jednom ekskluzivnom mjestu.

“Kim stiže u Beograd iz Njemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gdje će sa svojim sinovima Sejntom i Psalmom prisustvovati Evropskom prvenstvu, i to utakmici koju naša reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igra protiv Engleske 16. juna. Njena djeca su veliki fanovi Premijer lige i engleskih fudbalera.

Sa Kim će biti i cio njen tim, a na beogradski aerodrom će sletjeti u svom privatnom avionu “Kim džet”, koji je prije nekoliko godina kupila za nevjerovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsjesti u predsjedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prestoničkih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana”, rekao je sagovornik Kurira pa dodao:

“Pored svog ličnog, Kim će ovdje na usluzi imati i dodatno 24-časovno obezbjeđenje, koje će je pratiti u stopu.

Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom dijelu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste”, naveo je izvor pa otkrio šta je sve to Kim zahtijevala od organizatora njenog dolaska kako bi se posjeta i ostvarila.

Starleta je imala posebne želje kad su u pitanju znamenitosti koje želi da obiđe u Srbiji.

“Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno posjeti Hram Svetog Save, koji je vidjela na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i dio pored rijeke. Od organizatora je zahtijevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbjegla paparace, koji će je sigurno pratiti non-stop.

Pored ovoga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svježeg cvijeća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim odlazi u Pariz na mušku i žensku Nedjelju visoke mode”, istakao je sagovornik Kurira.

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *