Sferamedija

Ko je žena osumnjičena za ubistvo?

ubistvo-borik-osumnjiceni

Milica M. (31) koja je osumnjičena za ubistvo partnera Zvonimira Stefanovića (53), juče je pozvala komšiju i rekla mu da dođe jer je njenom partneru pozlilo.

 

Kako saznajemo žrtva i osumnjičena žena posljednjih nekoliko mjeseci živjeli su zajedno u u banjalučkom naselju Borik gdje se juče desio zločin, a prethodno je ona tu neko vrijeme živjela sama.

Izvor “Nezavisnih” rekao je da je u ovom slučaju u svojstvu svjedoka ispitan muškarac iz susjedne zgrade jer ga je pozvala osumnjičena Milica M. zbog čega je juče i došao u stan gdje je pronađeno Stefanovićevo tijelo.

“Prema dosadašnjim saznanjima, Milica je pozvala poznanika koji živi u tom bloku i pitala ga može li doći jer je njenom partneru pozlilo, a on je navodno došao da vidi šta mu se desilo”, rekao je naš izvor.

Stefanović je, kako se sumnja već tada bio mrtav, ali oko njega nije bilo krvi i postoji mogućnost se da je to čišćeno kako bi se prikrio zločin.

Takođe naš izvor navodi da je navodno muškarac prodrmao Stefanovića da ga pokuša probuditi, ali je uočio ranu po i pozvao hitnu.

Nažalost ljekari mu nisu mogli pomoći i konstatovana je smrt. Budući da su u stanu zatečeni muškarac i žena, policija ih je odmah oboje privela radi istrage.

Međutim, svjedok je nakon ispitivanja pušten, dok je žena zadržana.

Inače, u stanu u Beogradskoj ulici policija je juče zatekla tijelo sa ubodnom ranom u predjelu grudnog koša.

“Na licu mjesta izvršen je uviđaj pri čemu je konstatovano da se radi o krivičnom djelu ubistvo, koje je izvršeno od strane nepoznatog počinioca. Tužilac je naložio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela i otkrivanju počinioca. Naložena je i obdukcija koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, saopštili su iz OJT Banjaluka.

Stefanović je od ranije poznat kako pišu mediji , imao burnu prošlost i operativno je dovođen u vezu sa zloupotrebom narkotika.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *