Sferamedija

Koliko je Nikola skupio para nakon pet dana

nikola-rokvic-hodocasce

Prije pet dana, ispred Hrama Svetog Save, Nikola Rokvić pozdravio se sa najmilija, pomolio se i krenuo pješaka na put dug 1.060 km, do manastira Nektarija Eginskog .

 

Nikola se sa puta za Grčku redovno oglašava na svom Instagramu, a sada je otkrio da je za njegovu fondaciju “Porodica” skupljeno četiri miliona dinara, za pomoć dečijoj onkologiji.

“Pomaže Bog dragi ljudi. Evo, peti dan, sada sam na osamnaestom kilometru, idemo danas 35 kilometara. Samo da vas obavestim da smo došli do 4.000.000 dinara (oko 66.000 KM). Hvala vam od srca, idemo dalje za dečiju radost. Ljubim vas, danas Pojate”, rekao je Nikola na snimku koji je objavio.

Inače, Nikolina supruga Bojana uključila se u emisiju “Jutro na Blic” gdje je otkrila detalje njegovog hodoljublja.

“On je stvarno onako optimističan u početku. Za sada je prešao nekih 90 km, obzirom da preko dana prelazi, dnevno pređe oko 30, tako da možete i da pratite, stvarno na Instagram profilu on obaveštava svakodnevno. I za sada se stvarno sjajno oseća, jako je uzbuđen, zahvalan je svim ljudima koji su učestvovali, kompanijama, svima koji su uključeni u fondaciju i u njegovu misiju.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

 

Mislim, on se dugo sprema na ovaj podvig, tako da on je sada zaista fizički i psihički spreman i njega su pripremali ljudi koji se bave ekstremnim maratonima, tako da on već zna šta može i da ga čeka na ovom njegovom putu, ali nekako verujem da će biti teško sigurno u određenim momentima, ali verujem da i kada fizički nekako telo možda oslabi, umom neće, a to je ono što je najvažnije”, kaže Bojana Rokvić i dodaje:

“Ovo je nezapamćen podvig, ali nismo očekivali ovakav odziv. I ja sa decom krećem na put u subotu, pridružićemo mu se usput. Za vreme Uskrsa on će biti u Makedoniji, pa ćemo se tamo naći. Bićemo i dva dana zajedno, to je ono što je najvažnije i deci i njemu”, kaže Bojana.

 

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

INSATGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *