Sferamedija

Krvna grupa određuje život i karakter

krvna-grupa-zdravlje.

Krvna grupa može biti vrijedan izvor informacija, ne samo u vezi s ishranom, zdravljem i rizikom od određenih bolesti, već i kad je u pitanju psihološki profil osobe.

 

Japancima krvna grupa predstavlja važan faktor pri odabiru partnera, zapošljavanja i životnog uspjeha. Iako ne postoje jasni naučni dokazi koji bi potvrdili te tvrdnje, evo nekih zanimljivosti o krvnoj grupi i karakterima ljudi.

Krvna grupa O

Smatra se da su osobe sa krvnom grupom O često energične, ambiciozne, samouvjerene i društvene. Takođe se vejruje da su skloni preuzimanju rizika, a da su dobre vođe i organizatori. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom O uključuju menadžere, preduzetnike, vojnike, sportiste i policajce.

Krvna grupa A

Osobe sa krvnom grupom A su savjesne, tačne, uredne, kreativne i osjetljive. Takođe se vjeruje da su dobre u radu sa ljudima, ali mogu da budu pretjerano stidljive ili anksiozne. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom A uključuju bibliotekare, računovođe, farmaceute, ljekare i istraživače.

Krvna grupa B

Osobe sa krvnom grupom B su nezavisne, kreativne, fleksibilne i optimistične. Takođe se vjeruje da su dobre u rješavanju problema, ali mogu da budu i tvrdoglave i nezainteresovane za mišljenje drugih. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom B uključuju umjetnike, novinare, arhitekte, programere i psihologe.

Krvna grupa AB

Osobe sa krvnom grupom AB su uravnotežene, pouzdane, inteligentne i taktične. Takođe se vjeruje da su dobre u pronalaženju kompromisa i rješavanju konflikata, ali da mogu da budu i introvertnije od drugih osoba. Neka zanimanja koja se smatraju prikladnim za osobe sa krvnom grupom AB uključuju diplomate, novinare, psihijatre, umjetnike i profesore, prenosi Krstarica.

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *