Sferamedija

Mališani učili kako se prave “Bemice”

Tvornicu obuće “Bema” u Banjaluci, koju skoro pune dvije decenije sa velikim uspjehom vodi tehnički direktor Marinko Umičević, danas su posjetila dva odjeljenja trećeg razreda banjalučke Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš”.

 

Učenici su imali priliku da se upoznaju sa procesom proizvodnje i da prođu kroz fabriku, te da se između ostalog uvjere i u to kako se prave nadaleko poznate “Bemice”, a mnogi od njih su prvi put vidjeli kako izgleda jedna fabrika, interesovali se za procese proizvodnje i za različite vrste materijala koji se koriste u proizvodnji, te su na taj način pokazali da i mlade generacije imaju interesa za rad fabrika poput “Beme”, što je za svaku pohvalu.

 

 

“Zadovoljstvo nam je što smo im približili naš rad. Đaci su nas posjetili u sklopu nastave tokom koje uče obradu prirodnih materijala i nadamo se da smo uspjeli da im praktično pokažemo sve što ih zanima.

Nakon obilaska smo im pripremili i užinu, nadamo se da smo bili dobri domaćini”, rekao je Umičević, koji je na čelu tvornice koja je davno pokazala i dokazala da ima izuzetno visok nivo društvene odgovornosti, kao uostalom i sam Umičević.

On je dodao da je njemu kao prvom čovjeku ove uspješne tvornice, kao i svim radnicima “Beme”, izuzetno drago što mlađe generacije pokazuju interes za rad “Beme”, te poručio da su im vrata Tvornice obuće “Bema” uvijek otvorena.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *