Sferamedija

Mjesec u Škorpiji: Tri znaka očekuje sreća

Mjesec, planeta koja opisuje naša osjećanja, ulazi u Škorpiju gdje će snažno uticati na Škorpije, Rakove i Ribe.

 

Mjesec u Škorpiji je jedan od najintenzivnijih i najmoćnijih položaja za Mjesec u horoskopu.

Škorpija je znak dubokih emocija, strasti, transformacije i tajni, pa kada se Mjesec nalazi u ovom znaku, naglašava se emocionalna dubina i složenost, prenosu Una.rs.

Osobe sa Mjesecom u Škorpiji često imaju izražene emocionalne intuicije i sposobnost da duboko prodiru u suštinske probleme i emocije. Njihove emocije su često intenzivne i duboko ukorijenjene, težeći ka autentičnosti i istini. Međutim, mogu biti i skloni skrivanju svojih emocija ili manipulaciji njima, jer Škorpija vlada podzemljem i tajnama.

Ovi pojedinci mogu biti vrlo strastveni i posesivni u ljubavnim odnosima, težeći ka dubokim i intenzivnim vezama. Takođe, imaju izražen instinkt za preživljavanje i mogu biti veoma odlučni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Mjesec u Škorpiji može donijeti i izazove u emocionalnom smislu, poput dubokih strahova ili opsesija. Potrebno je da ovi pojedinci nauče kako da se nose sa svojim intenzivnim emocijama i da pronađu ravnotežu između kontrole i oslobađanja.

Transformacija je ključna tema za Mjesec u Škorpiji. Ovi pojedinci često prolaze kroz značajne emocionalne transformacije tokom svog života, što ih može dovesti do dubokog ličnog rasta i evolucije.

Mjesec u Škorpiji donosi duboke emocionalne procese, strasti i transformaciju. Ovi pojedinci imaju snagu da se suoče sa svojim najdubljim emocijama i da iz njih izvuku snagu i mudrost, prenosi Una.rs.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *