Sferamedija

“Moja mačka bi mogla da trenira Đokovića i osvaja trofeje s njim”

djokovic-trening.

Iako se čini da je Novak Đoković pronašao novog trenera i da će to biti Nenad Zimonjić, teniski svijet i dalje se bavi licitacijom imena koji bi mogli da zamijene Gorana Ivaniševića.

 

Jedan od onih koji zagovara povratak Marijana Vajde jeste nekadašnji osvajač US Opena i prvi reket svijeta (2003.) Endi Rodik koji je, tokom jednog podkasta, dao zanimljivu izjavu za Noleta i trenera. Odnosno da li mu je uopšte i potreban.

“To je već čudno postavljeno pitanje – da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga trenira i da uradi prilično dobar posao, vjerovatno da dobije gomilu mečeva”, rekao je Amerikanac.

Još je dodao:

“Ali, stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste željeli nekoga, mislim da ne biste radili ‘probnu vožnju’ bez trenera prije Rolan Garosa i Vimbldona.”

Nastavio je Rodik da govori o ovoj temi.

“Dakle, moj um se automatski okreće Marijanu Vajdi, jer to je tip koji je unutra, a onda izlazi i onda se ponekad vraća, izgleda kao ova dosljedna polisa osiguranja. I on je, više nego bilo ko drugi, pomogao da se Novak razvije i da ga pretvori u osobu, a ne samo da prati druge uspjehe”, završio je Rodik, a prenosi “Telegraf“.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *