Sferamedija

NBA košarkaš priznao ubistvo djevojke

nba-kosarkas-ubistvo

Bivši NBA košarkaš Čens Komanče navodno je priznao u policiji kakvu je ulogu imao u ubistvu popularnog Instagram modela Marajne Rodžers, 23-godišnje djevojke iz Vašingtona.

 

Za njom je trajala desetodnevna potraga prije nego što su dijelovi njenog tijela pronađeni duboko u pustinjama države Nevada.

Komanče, koji je odustao od košarke nakon što kroz razvojnu ligu nije uspeo da izbori mjesto u Sakramento Kingsima, prema saznanjima televizije FOX5 ispričao je u policiji sve detalje plana Marajninog ubistva koji je napravio sa djevojkom Sakari Harnden, nakon čega mu je određeno zadržavanje u pritvoru bez prava na kauciju.

On će se pojaviti pred sudom u Sakramentu narednog utorka.

U vrijeme kada se ubistvo dogodilo, Komanče je nastupa za Stokton Kingse. Prema detaljima iz istrage, ubistvo se dogodilo neposredno nakon gostovanja Kingsa Las Vegas Ignitu 5. decembra. Nestanak djevojke prijavljen je dva dana kasnije, a odmah nakon vesti da su Komanče i Harnden uhapšeni u okviru istrage koju je vodio FBI košarkaš je dobio otkaz u razvojnom timu Sakramento Kingsa.

Komanče je ispričao da je Harnden imala ličnih problema sa Rodžersovom i da je u pitanju bio Rolex sat, zbog čega su napravili plan da odvuku Marajnu iz društva i ubiju je. Predložili su seks u automobilu, ali tako da obe djevojke budu vezane tom prilikom i za to ponudili žrtvi kompenzaciju od 1.000 dolara.

Komanče je istražiteljima ispričao da je Sakari Harnden golim rukama zadavila Marajnu istog trenutka kada joj je on vezao ruke HDMI kablom. Potom su ostavili beživotno tijelo žrtve duboko u pustinji Henderson i prekrili ga kamenjem.

Tijelo je pronađeno tek nakon što je Komanče u sklopu istrage pokazao na mapi mjesto gdje su ostavili žrtvu.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *