Sferamedija

NE IGRAJTE SE SA RADNICIMA ALUMINE

Milorad Dodik odlazi sa vlasti za dva mjeseca, a to vrijeme koristi za bagatelnu, nezakonitu i netransparentnu prodaju preostalih najvažnijih resursa Republike Srpske.

 

jelena-trivic-predsednica

U skladu sa zadacima agenta stranih, posebno hrvatskih interesa, naredio je da se izvrši i prikrivena i nezakonita privatizacija Alumine, fabrike vrijedne 600 miliona KM, za svega 42 miliona KM.

ne-igrajte-alumina

Vlada Republike Srpske je bespogovorno izvršila i ovaj nalog uzurpatora i predatora Dodika i donijela Zaključak koji je direktno usmjeren protiv Republike Srpske, firme Alumina, koja je dio FG Birač, i svih njenih radnika.Poznavajući Dodikov način privatizacija ne bi me uopšte iznenadilo da planiraju da pripadnici njihove kleptokratske klijentelističke mreže kupe Aluminu njenim novcem i da Republika Srpska od ove takozvane prodaje ne dobije niti pfeninga.

Pozivam Vladu Republike Srpske da povuče štetni antinarodni Zaključak!

koji za cilj ima ne samo poklanjanje fabrike već, dugoročno, uništenje mogućnosti opstanka naroda u cijeloj zvorničkoj regiji i konačno se bar jednom usprotivi Dodikovim izdajničkim potezima.

ne-igrajte-alumina-jelena

Upozoravam režim da se ne igra sa Aluminom i sudbinom radnika.

Alumina je strateški resurs Republike i borićemo se da to i ostane kako bi se zaustavio odliv stanovništva iz te regije i omogućilo stanovništvu da budu svoji na svome, a ne da budu porobljeni od Dodikovih poltrona, tajkuna i ostale bagre izuzetno sumnjivih biografija.

SFERAMEDIJA

One Response

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *