Sferamedija

Nizozemska policija privela srpskog fudbalera

Radovan Pankov, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član Legije iz Varšave, ničim izazvano priveden je u Alkmaru od strane nizozemske policije, poslije utakmice između domaćeg AZ i gostiju iz Poljske u Ligi Evrope.

 

Pankov je praktično izvučen iz timskog autobusa i zajedno sa saigračem i kapitenom ekipe Žozueom odveden u policijski automobil i potom u stanicu.

Incidenti su započeli pošto je policija odlučila da zatvori kapiju gdje je trebalo da izađe delegacija poljskog kluba, prije nego što su svi napustili stadion, s obrazloženjem da su navijači Legije krenuli van objekta, ali na potpuno drugoj strani.

Protestovali su članovi delegacije, a policija je navodno koristila i silu i tom prilikom povrijedila nekoliko članova uprave, a potom je zatraženo da Pankov i Žozue napuste klupski autobus.

 

Oni su to učinili, a policija ih je privela i odvela u stanicu.

Dvojica fudbalera su, prenose poljski mediji, proveli noć u policijskog stanici u Amsterdamu, uz napomenu da nizozemska policija nije željela da razgovara sa poljskim konzulom, već sa predstavništvima Srbije i Portugalije.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *