Sferamedija

Objavljena imovinska kartica unuka Slobodana Miloševića

movina-unuk-milosevic

Marko Milošević, unuk Slobodana Miloševića i Mire Marković, ušao je u politiku i zahvaljujući SPS-u postao zastupnik u Skupštini Srbije.

 

Milošević se na listi tokom izbora u decembru našao odmah iza nosilaca liste Ivice Dačića i lidera JS Dragana Markovića Palme.

Zato su sad javnosti dostupni podaci o njegovoj imovini, preko kojih se saznalo da sve što ima, dobio je na poklon. Prema podacima Milošević je na poklon dobio porodičnu kuću od 245 kvadrata u Požarevcu. Riječ je o kući u kojoj su živjeli njegov otac Marko i majka Milica Gajić.

Osim nje, Milošević je na poklon dobio i voćnjak treće klase ukupne površine 1159 kavdratnih metara, kao i vinograd prve klase površine 1269 kvadratnih metara. Posjeduje i pomoćnu zgradu površine 56 kvadratnih metara.

Što se njegovih primanja tiče, mjesečno zarađuje nešto više od 160.000 dinara ili oko 1370 evra. Riječ je o ukupnom iznosu i zastupničkom paušalu. U imovinskoj kartici stoji i da Milošević nema depozit u banci. Kada su u pitanju automobili, posjeduje BMW serije 3 iz 2001.

Marko Milošević je rođen 14. januara 1999. u Požarevcu. Nakon petooktobarskih protesta živio je s majkom Milicom Gajić, prvom suprugom Marka Miloševića starijeg. Diplomirao je na Pravnom fakultetu.

Njegov otac živi u Rusiji. U junu prošle godine pojavio se u javnosti prvi put nakon više od 20 godina. Snimljen je u Moskvi na otkrivanju očevog spomenika.

U Moskvu je otišao odmah nakon 5. oktobra 2000. godine. Njegovo ime našlo se na nevidljivoj Interpolovoj potjernici, zajedno s imenom njegove majke Mirjane Marković. Oboje su dobili azil u Rusiji, a Mirjana je preminula 2019. u 77. godini. Za Markom starijim je 2007. raspisana potjernica zbog sudskog postupka koji se protiv njega vodi zbog sumnje u umiješanost u šverc duvana od 1996. do 2001, prenosi “N1“.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSATGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *