Sferamedija

Oca i majku ubijene Danke odvezla Hitna pomoć

hitna

Hitna pomoć stigla je ispred policijske stanice u kojoj su otac i majka ubijene Danke Ilić (2) iz Bora, a pošto je nekome od njih pozlilo oni su prebačeni u obližnji Dom zdravlja.

Javlja to b.92, koji dalje navodi da je porodica male Danke prethodno stigla u policiju, prvo otac, a potom i majka sa Dankinim djedom.

U međuvremenu je, podsjetimo, policija osumnjičene za ubistvo Danke Ilić dovela na deponiju, gdje su navodno bacili tijelo ubijene djevojčice.

Podsjetimo, kako je ranije objavljeno, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod” Bor S.J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom “fiat panda” udario dvogodišnju Danku i usmrtio je, te sa kolegom D.D. tijelo ubacio u gepek, nakon čega su se odvezli do divlje deponije gdje su tijelo izbacili.

Bila živa nakon što su je udarili kolima, VOZAČ JE GOLIM RUKAMA DOKRAJČIO

Njeno telo još uvek nije pronađeno, a policija je na deponiji na Starom banjskom putu gde je devojčica udarena kolima. Kako se sumnja, jedan od osumnjičenih je nakon nesreće izašao iz kola i golim rukama udavio dete, piše “Informer”.

Obdukcija će utvrditi uzrok smrti Danke Ilić

Telo ubijene Danke Ilić još uvek nije pronađeno, tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije tela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili su S.J. (1974) i D.D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako “Blic” saznaje, policija je proveravala branike i izgled automobila u Boru i okolini. Nakon što su nađeni tragovi krvi na automobilu, radnici su privedeni.

Vest da je Danka Ilić ubijena potvrdio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, više o tome u posebnoj vesti.

Tragovi krvi pronađeni su na automobilu, o tome u našoj odvojenoj vesti.

Dankinog oca i majku odvezla Hitna pomoć.

Ovo je deponija gde je bačena ubijena Danka Ilić.

Ovako su otkriveni radnici vodovoda koji su ubili Danku.

Policija se nalazi na Starobanjskom putu i blokirala je prilaz deponiji, više o tome u odvojenom tekstu.

Tags

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *