Sferamedija

Oglasio se Cane nakon što je napustio “Utisak nedelje”

cane-utisak-nedjelje

Proteklih dana frontmen Partibrejkersa, muzičar i pjesnik Zoran Kostić Cane našao se u centru pažnje nakon što je u nedjelju veče napustio emisiju “Utisak nedelje” na samom početku.

 

Problem je nastao nakon što se Cane na samom početku emisije požalio kako ne čuje voditeljku Olju Bećković. On je tada istakao da mora da joj čita sa usana, na šta mu je ona predložila da sjedne na stolicu bliže njoj ili da kupi slušni aparat.

“Pa možete vi da se prebacite ovde (pokazujući na stolicu koja je bila bliža njoj). Da pričamo normalno je da vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas s početka”, izjavila je Bećković.

“Šta?”, kratko je izjavio Kostić.

Nakon tog razgovora, uslijedile su reklame. Kada je reklamni blok završen Cane više nije bio u studiju. Razgovoru koji se dijeli na društvenim mrežama očigledno je prethodio verbalni sukob prije živog uključenja, ali niko od učesnika nije želio javno da priča o tome.

 

 

U javnosti se danima polemisalo šta je izrevoltiralo Caneta da napusti emisiju. Petar Janjatović, muzički novinar i kritičar, takođe je bio gost pomenutoj emisiji, a istakao je da je u pitanju obostrani nesporazum.

“Nisam siguran da mogu da dam neko precizno objašnjenje jer ni meni nije najjasnije šta se dogodilo. Svakako sam bio zatečen kad se dogodilo. Žao mi je što Cane nije ostao sa nama u emisiji. Sigurno bi bilo mnogo zanimljivije. Mada se ispostavlja da je emisija postala mnogo gledanija nego da je sve bilo normalno”, navodi Janjatović, prenosi “Danas”.

Cane je o svemu mudro ćutao danima, a na pitanje šta se zapravo desilo i zbog čega je napustio “Utisak nedelje”, u svom stilu je kratko poručio.

“Neka ih i dalje zanima. Radoznalost ubija ljude. Čačka ih tamo gde đavo često bude”,  izjavio je Kostić u razgovoru za Politiku, a njegov komentar zbunio je ljude koji su sa znatiželjom želeli da čuju i njegovu stranu priče.

Inače, Cane će u utorak 26. marta održati promociju knjuige “Ukrštene reči” u kafeteriji “Bukmarker” knjižare Delfi SKC.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *