Sferamedija

Opet sve vrvi od policije, meštani izašli iz kuća

danka-helikopter.

Dva helikoptera u službi Ministarstva unutrašnjih poslova trenutno sa niske visine obilaze područje na kojem je prijavljen nestanak dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kao i obližnju šumu.

 

Kako saznajemo, po nalogu ministra Bratislava Gašića, danas će helikopteri MUP-a nadletati i opservirati širu oblast oko rejona gde je nestala dvogodišnja devojčica.

Reporterka Kurira sa lica mesta javljda da ponovo sve vrvi od policije, a dolazak helikoptera uneo je pometnju među meštanima. Svi su iz okolnih kuća izašli kako bi videli o čemu se radi, dok helikopterska jedinica MUP sporo obleće delove obližnje šume sa niske udaljenosti sve do pojate gde je prijavljen nestanak.

 

S druge strane, druga helikopterska jedinica nastavila je svoju putanju u drugom smeru, sa suprotne strane mesta gde je poslednji put viđena mala Danka, dok je ceo fokus prve letelice oko područja pojate.

Kako javlja reporterka Kurira, jedan helikopter je upravo krenuo u pravcu Borskog jezera, a drugi je i dalje na niskoj visini suprotnog smera odakle se devojčici gubi svaki trag.

 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *