Sferamedija

Otkrivena velika tajna najljepše olimpijske šampionke

U martu ove godine udala se jedna od najlepših ruskih ritmičkih gimnastičarki i olimpijskih šampionki Karolina Sevastjanova (28).

 

Ona je dugo skrivala ime svog izabranika u tajnosti. Na društvenim mrežama je uglavnom objavljivala fotografije sa suprugom, ali isključivo sa leđa. Ono što se znalo jste da je jako imućan.

Ipak, čini se da je sada sve jasno. Poznata trenerice Irina Viner je na njenom vjenčanju nenamjerno uhvatila fotografiju na kojoj se vidi lice tajnovitog muškarca.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sfera Medija (@sferamedija)

Ruski mediji prenose da se sa potpunom sigurnošću može reći da je riječ o Romanu Rotenbergu, ruskom poduzetniku, menadžeru i sportskom funkcioneru. Ovaj 43-godišnji potpredsjednik i glavni trener hokejaškog kluba SKA predstavnik je jedne od najbogatijih dinastija u Rusiji.

Prije nekoliko godina pročulo se da se Sevastjanova zabavlja s Rotenbergom. Ali u to vrijeme oligarh je bio oženjen, a možda je zato Karolina negirala da je među njima postojala romantična veza. Potom su raskinuli, a Sevastjanova se sastala s drugim bogatim biznismenom, Aleksandrom Mazanovim.

Možda je razlog za raskid s Mazanovim bio nastavak njene afere s Rotenbergom. Kako god bilo, sada su se ponovo spojili, a zapečatili svoju vezu brakom.

Karolina je 2012. godine u Londonu poslije kojeg je prekinula karijeru osvojila olimpijsko zlato. Prelijepa olimpijka osim olimpijskog zlata, ima i evropsko zlato, kao i najsjajnije odličje na finalu Svetskog kupa. I danas se smatra jednom od najljepših sportistkinja koje su se pojavile na sportskim borilištima.

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *