Sferamedija

Ovo je hit među ukrasima za božićnu jelku

Pripremate kutiju s kuglicama za kićenje novogodišnje jelke? Vratite je natrag u podrum, kuglice su out

 

Naime, najnoviji hit u kićenju jelki su otprilike svi mogući ukrasi osim kuglica – mašne, fotografije, šljokičaste trake, drvene igračke

… Kuglice kakve smo koristili godinama više nisu zanimljive. Otkrivaju to objave na TikToku u kojima korisnici otkrivaju ovogodišnje trendove u božićnim ukrasima, navode na Indexu.

Daleko najveći hit ove godine su jednostavne mašne u neutralnim bojama.

Pojam “mašne za božićno drvce” na TikToku ima nevjerovatnih 10 milijardi pregleda, a snimke na kojima influenseri jelke kite mašnama i sličnim ukrasima imaju stotine hiljada lajkova.

“Napokon jednostavnost u ukrašavanju”, “Ovo je tihi luksuz”, pišu ljudi u komentarima i nazivaju prijašnje načine kićenja bora kuglicama – kičem.

Čak i kad su tu, to nisu više… pa kuglice

A one klasične kuglice su ispale iz “mode” čak i ako niste toliki fan jednostavnosti. Naime, čak i oni koji su fanovi šarenih, glomaznih jelki, sve rjeđe koriste kuglice na način na koji smo ih koristili dosad. Kuglice su sada ili glomazne i služe samo kao “maxi” dodatak jelki ili su posložene na drvce u obliku dijagonale koja čini jednu cjelinu.

 

@ashley_homeinterior The perfect neutral ornaments to add to your christmas tree for an accent 🤍 | 🔗 in bio under LTK 🎄 #neutralchristmasdecor #neutralchristmastree #paperornaments #christmastreeornaments #christmas2023decoration #fyp #christmascountdown ♬ Snowman (Sped Up Version) – sped up nightcore

 

SFERAMEDIJA

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sfera Medija (@sferamedija)

 

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *