Sferamedija

Policajac tvrdi da je tek u policiji shvatio šta je uradio

Elvisu Ćustendilu, osumnjičenom za ubistvo Amre Kahrimanović postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva TK predložio je određivanje jednomjesečnog pritvora.

 

Ćustendil je osumnjičen da je u Amra Kahrimanović iz službenog pištolja Uprave policije MUP-a TK gdje je bio zaposlen u operativnom centru, na podmukao način ispalio jedan hitac u leđa oštećene, a nakon toga je, dok je žrtva ležala na podu, ispalio još petnaest hitaca u različite dijelove tijela i usmrtio je.

Njegov advokat Bakir Hećimović, rekao je za portal “Avaza” da se Ćustendil na ispitivanju branio ćutanjem.

No, kako je njemu prenio tokom razgovora, uopšte nije imao motiv da ubije Amru, koju je poznavao, kao i njenu cijelu porodicu i da ne zna šta je uradio.

“On meni tvrdi da je bio u rastrojstvu, da se posljednjih dana nije osjećao dobro. Kada govorimo o motivu, on ne navodi bilo kakav motiv. Čovjek kaže da se uopšte ne sjeća ispaljenog prvog metka. Kaže da je bio u lokalu, ali da se ne sjeća ispaljena prvog metka i šta se zaista desilo. Tek je policijskoj upravi, kada je prošao svu proceduru i kada mu je rečeno da je uhapšen, tek shvatio šta je uradio”, rekao je Hećimović.

(Avaz)

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *