Sferamedija

Stevandić: Već sam ugasio račune u bankama

stevandic-banke.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je danas da je, i prije nego što je predsjednik Srpske Milorad Dodik pozvao sve pod američkim sankcijama da ugase račune u bankama i poštede ih odmazde, on to uradio.

 

– Da obradujem srbofobe autošoviniste i neonaciste da sam i prije toga ugasio sve račune. Nacisti su 1942. godine tražili zlato od uglednih, bogatih Srba da im ne pobiju djecu. Nama je ipak lakše! – napisao je Stevandić Iksu.

Stevandić je naglasio da niko od sankcionisanih zvaničnika Srpske nije učinio krivično djelo i nema presudu ni u jednoj zemlji u svijetu.

– Sad nemamo mogućnost da primamo platu. Јoš da nam daju vidljiva obilježja, da nas poznaju na ulici, naše slike stave na pekare, bolnice… Da nam ukinu hranu i liječenje. Nacizam 1941. i neonacizam danas – naveo je Stevandić.

Predsjednik Republike Srpske rekao je ranije da Ambasada SAD u Sarajevu i ambasador Majkl Marfi stoje iza prijetnji bankama u Republici Srpskoj da će biti sankcionisane ukoliko budu isplaćivale primanja sankcionisanim zvaničnicima Srpske.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *