Sferamedija

Trivić kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

JELENA-TRIVIC-gradonacelnik.

“Naša partija će imati svog kandidata za gradonačelnika Banjaluke”, poručila je to Jelena Trivić predsjednica NF na konferenciji za novinare.

 

Za nekoliko dana biće formiran Gradski odbor NF.

“Daćemo svog najjačeg kandidata koji je u stanju da pobijedi sve protivkandidate. Ja ne bježim od kandidature, ne skrivam se iza drugih imena”, rekla je Trivićeva, prenosi N1.

Kaže i da u partiji postoje imena koja bi možda bila i adekvatniji kandidati za ovu funkciju, ali da je ipak potrebno izabrati onog koji će privući više glasača.

Trivićeva je danas otkrila i da će “Narodni front” izaći i na izbore u Gradišci, te da će to biti Radislav Dončić.

Trivićeva je uvjerena da će to biti kandidat koji će moći da pobijedi bilo kojeg protivkandidata.

– Uspješno smo završili formiranje gradskih i opštinskih odbora u Trebinju, Gacku, Gradišci, Bratuncu, Brodu, Srpcu, Zvorniku, Rudom i Višegradu. Za nekoliko dana ćemo formirati gradski odbor Banjaluke, gdje smo rekli da će Narodni front dati svog najjačeg kandidata koji može da pobijedi sve kandidate sa druge strane, ma koliko ih bilo. Od ovih  pobrojanih opština, želim da istaknem da ćemo u Bratuncu imati svog kandidata, kao i u Rudom i moguće u Višegradu, a danas smo ovdje i da zvanično najavimo kandidaturu Radislava Dončića za Gradišku – rekla je Trivićeva.

U pobjedu je uvjeren i Dončić, jer smatra da može dobiti izbore bez obzira ko mu bude protivkandidat. Poručio je da će ponuditi najbolji program s ciljem stvaranja uslova koji će poboljšati život građanima.

– Gradiška je na granici sa EU i ima sve preduslove da se bolje i brže razvija – istakao je Dončić.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *