Sferamedija

Velika policijska akcija, pretresali i u Banjaluci

Policajci su počeli juče i danas nastavili opsežnu akciju “Meta 2” u sklopu koje je uhapšeno više osoba, a jedna od lokacija koje su bile na meti pretresa je u Banjaluci.

 

Policajci su juče pretresali na području Zenice gdje je uhapšeno nekoliko osoba. Danas je uslijedio nastavak u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srpske te Ministarstvom unutrašnjih poslova SBK.

Pod lupom policije je ukupno 16 lokacija. Pronađena je veća količina droge te oružja.

Kako je saopšteno, po naredbama Opštinskog suda u Zenici, u nastavku akcije “Meta 2”, juče popodne i danas u ranim jutarnjim satima, policijski timovi Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona pretresali su na 16 lokacija u Zenici, dok su pripadnici MUP-a Srpske pretresali na jednoj lokaciji u Banjaluci.

“Aktivnosti u okviru akcije ‘Meta 2’ se poduzimaju pod nadzorom Tužilaštva ZDK, u saradnji sa MUP-om Srpske i MUP-om SBK”, dodaje se u saopštenju.

Cilj pretresa je zapljena predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku, kao i lociranje i hapšenje osoba koja su meta akcije, a koje se sumnjiče za prodaju droge, nedozvoljeno držanje oružja itd. Više informacija biće saopšteno tokom dana.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *