Sferamedija

Velike promjene za tri horoskopska znaka

pluton-vodolija-horoskop

Obilje pozitivne energije osjetiće tri horoskopska znaka tokom gibanja Plutona u znaku Vodolije od 20. januara 2024. godine.

 

Do 2043. godine Pluton će se kretati u znaku Vodolija, a sa sobom će donijeti kombinaciju inovativne i moćne energije koja će nam svima pogodovati. tri horoskopska znaka osjetiće gibanje na posebno naglašen način, a evo na koga će se ova energija najviše odraziti.

1. Lav

Pluton u Vodoliju donosi mogućnost sveobuhvatne transformacije u području kreativnosti i umjetničkog izražavanja za Lavove. Kombinacija moćne i originalne energije u vazduhu pomoći će Lavovima pokazati svoje talente i zasjati u punom svjetlu. Najviše uspjeha ih očekuje na polju karijere gdje će postaviti temelje za daljnje projekte na osebujan način što će se svidjeti nadređenima. Iskoristite svoju inovativnost i originalnost za postizanje daljnjih uspjeha.

2. Škorpija

Pluton je tradicionalni vladar Škorpija, pa njegov položaj u Vodoliji može imati poseban uticaj na ovaj znak. Škorpiji će se tokom ovog astrološkog gibanja posvetiti očuvanju mira i staloženosti u društvu. Imaće osjećaj da imaju veliku moć osiguravati prijateljsku energiju među grupom ljudi i poticati druge na činjenje dobrih djela za širu zajednicu. Bićete osoba koja unosi pozitivne promjene u životu manje moćnih i nesigurnijih od vas samih.

3. Vodolija

Vodolija će konačno bez zadrške svijetu pokazati svoju pravu ličnost prepunu inovativnosti, originalnosti, hrabrosti i kreativnosti. Ovo je njihovo vrijeme u kojem će postići veliki uspjeh na određenom polju, čak i ako će im se to u nekim trenutcima činiti nemogućim. Kretanje Plutona u njihovom znaku naučiće ih prepustiti se i ne kontrolisati baš svaki detalj. Stvari će se razviti u pravome smjeru kada okolnosti budu pogodne, a oni sami spremni na promjenu, prenosi Sensa.hr.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *