Sferamedija

Veliki mjesečni horoskop za oktobar

U oktobar ulazimo sa Suncem i Marsom u znaku Vage – pa je sektor dogovora, saradnji, braka, poslovnih i emotivnih relacija – mjesto naših najvećih uspjeha, ali i mjesto naših najvećih borbi.

 

Tu ćemo ulagati jedan veliki dio energije, ali će to biti i sektori u kojima smo najosjetljiviji i u kojima ćemo umjeti najimpulsivnije da dijelamo, piše Venerasapapilotnom.com

Pluton je retrogradan u znaku Jarca, Saturn i Neptun retrogradni u znaku Riba. Mjesec je u znaku Ovna i u svojoj opadajućoj fazi, a u znaku Bika nam se nalaze retrogradni Jupiter i Uran. Venera je u posljednjoj dekadi znaka Lava, još uvijek u retrogradnoj sjenci, a u znaku Djevice nam se nalazi Merkur.

4. oktobra Merkur prelazi u znak Vage – pa ćemo se više usmjeravati na teme veza i odnosa bilo kog tipa. Ovo su dani u kojima ćemo pokušavati da balansiramo, da postignemo sklad i dogovor. Koliko će biti uspješni ti pokušaji dogovora i pregovora – to je već pitanje.

9. oktobra Venera prelazi u znak Djevice i odmah ulazi u opoziciju sa Saturnom iz znaka Riba. Kada se vratimo na one pokušaje dogovora i sklada od maloprije – evo naznake da ćemo se po nekim pitanjima suočiti sa dosta velikim preprekama – naročito kada su u fokusu emotivne i poslovne relacije i finansijski element. Venera u znaku Djevice svakako će zakomplikovati i naš ljubavni, ali i poslovni i finansijski sektor. Jer, suština je – truda je mnogo, a rezultati su sitni.

12. oktobra Mars prelazi u znak Škorpije. Mars u ovom znaku ukazuje na povećanje snage, jače usmjerenje ka ciljevima, odbranu i napad – ali govori i o tome da balansiranje i cinculiranje ostaje samo na riječima, dok na djelima – slijedi ubrzavanje, a onda i raščišćavanje ili “podvlačenje crte” u mnogim situacijama i odnosima.

14. oktobra nas očekuje prstenasto pomračenje Sunca i mlad Mjesec u znaku Vage. Vladarka pomračenja je Venera, u znaku svog pada – Djevici, pa će svaki plan ili dogovor koji u ovim danima pokrećemo biti vrlo teško realizovan, uz ogromne prepreke i čekanje – ili do njega neće doći uopšte. Ovo pomračenje ukazuje na ogromnu potrebu za promjenama, koje se odvijaju izuzetno sporo, ali i na probleme u finansijskom i emotivnom sektoru. Ovo nam pomračenje najavljuje prilično vruću i jesen i zimu, ne u smislu vremena već u smislu događaja.

22. oktobra Merkur prelazi u znak Škorpije, a odmah dan kasnije – i Sunce ulazi u Škorpiju. Drastično i dramatično – i na riječima i na djelima. Funkcionisanje iz krajnosti u krajnost, borba za ono što se želi po svaku cijenu.

28. oktobra slijedi nam djelimično pomračenje Mjeseca u znaku Bika. I opet vladarka Venera u znaku Djevice – pa su osjetljivi opet poslovni i finansijski sektor, pogoršavanje uslova rada, jačanje inflacije, ali i zdravstveni segment.

Reklo bi se da oktobar koji je ispred nas nije nimalo lagan mjesec. No, ni oni koji su iza nas nisu baš bili blistavi, zar ne? Ostaje nam samo da sa strpljenjem koračamo kroz oktobar – jer on će to naše strpljenje i te kako testirati.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *