Sferamedija

Za neurologa, najbitnije je da svoju glavu prvo pregleda

drinic-djajic-opoziv

Najnoviji performans Vlade Đajića o opozivu gradonačelnika postaje tragikomičan.

Pokušavajući da se sakrije iza naroda navodi da su za opoziv nezadovoljni građani u koje je svrstao zaposlene u republičkim ustanovama koje “kandžija” da moraju da dolaze na skupove, potpisuju peticije i sl., prokomentarisao je narodni poslanik Nebojša Drinić na svom fejsbuk profilu.

Vladu Đajića, trebalo bi podsjetiti na neke događaje i napomenuti da narod kada želi nekoga da smijeni, sam izađe na ulice.

“Ne treba im vođa čiji pacijenti iskaču kroz prozor jer boravak u bolnici na čijem je čelu vrijeđa i dostojanstvo. Doktor Đajić nema kad da liječi pacijente jer mora da organizuje zabave, okuplja pjevaljke, starlete….” – to je njegov nivo, istakao je Drinić.

A zatim se opet sjetio da poziva na opoziv gradonačelnika koji pokušava od Banjaluke da napravi evropski grad, prvog koji je obezbijedio besplatne udžbenike, besplatne građevinske dozvole, besolatni prevoz, pomoć višečlanim porodicama.


Sve dobre stvari koje je gradonačelnik uradio narod vidi i zna, jer smo mi na terenu sa ljudima na po diskotekama i klubovima.

“Za to vrijeme Đajić i njegovi politički drugovi, klimači glavom, sabotiraju sjednice skupštine i obaraju sve odluke koje građanima Banjaluke treba da omoguće lakši i bolji život.”

Iako se mnogi ismijavaju sa Đajićevim potezima i ponašanjem njegovo djelovanje je sve tužnije jer nije ni svjestan da poziva na utakmicu u kojoj bi jedini sigurni gubitaš bio on! – poručio je Drinić

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *