Sferamedija

Ženi se Ognjen Vranješ (FOTO)

ognjen-vranjes

Kao bomba je nedavno odjeknula vijest da se Ognjen Vranješ ženi sestrom supruge Milorada Ulemeka Legija, beogradskom ljepoticom Marijom, a budući mladenci su odnedavno počeli i zajednički život.

 

Ljubav između sportiste i njegove buduće supruge cvjeta, iako još uvijek nisu zvanično odlučili kada će se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav.

Sportista privatni život čuva samo za sebe, ali kako saznaje Kurir iz pouzdanih izvora, Marija se uselila kod Vranješa u stan.

“Sretni su i spokojni jer se ne eksponiraju javno, niti na društvenim mrežama pokazuju svoju ljubav. Intimu čuvaju samo za sebe. Izlaze zajedno, ona prati njegove utakmice, putuju i zaista su zaljubljeni. Nekretnina koju je Ognjen kupio u Beogradu još prije nekoliko godina je luks i sve je urađeno u modernom stilu.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Uskoro će se vjenčati, ali sve detalje o tome drže u tajnosti. Svadba će najvjerovatnije biti na jesen.

Njena sestra je udata za Legiju i svi iz porodice znaju za njih dvoje i podržavaju ih. Mogu vam reći da su lijep par i da odlično funkcionišu. Nisam siguran koliko će njih dvoje željeti u budućnosti da dijele s javnošću svoju privatnost. Mislim da će, kao i dosad, taj dio života držati za sebe”, priča izvor Kurira i dodaje da Ognjen nikad nije bio sretniji nego otkad je s Marijom.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *