Sferamedija

Brajan Volš optužen za ubistvo svoje supruge

brajan-vols

Brajan Volš (48), optužen za ubistvo svoje supruge Beograđanke Ane Volš u Kohasetu u Masačusetsu 2023. godine, osuđen je na 37 mjeseci zatvora u drugom predmetu koji se odnosi na prevare sa umjetninama.

 

Volš je 2021. godine priznao krivicu za prodaju dvije falsifikovane slike Endija Vorhola u međunarodnoj šemi umjetničkih prevara.

Sudija saveznog suda u Bostonu osudio je Volša na 37 mjeseci zatvora, prenosi “Boston Herald”. Volšu je naloženo i da plati 475.000 odštete, navodi Reuters.

Brajan Volš je optužen za ubistvo supruge Ane, porijeklom iz Srbije, kao i za ometanje policijske istrage i opstrukciju pravde i “nepropisno prenošenje ljudskog tijela”.

Ana Volš, američka državljanka porijeklom iz Beograda, nestala je 1. januara 2023. godine i njen suprug je rekao da je iz Kohaseta u Masačusetsu, gdje su živjeli, otputovala u Vašington, gdje je radila.

Međutim, njen poslodavac je tri dana kasnije prijavio nestanak.

U istrazi su kasnije pronađeni materijalni dokazi koji, prema optužnici, ukazuju da je Brajan Volš ubio Anu, raskomadao njeno tijelo i uništio posmrtne ostatke.

U podrumu njihove kuće pronađeni su i noževi sa tragovima krvi, a internet pretrage Brajana Volša pokazale su da je tražio informacije o tome kako da se otarasi tijela, prenosi Nova.

On se izjasnio da nije kriv za ubistvo prvog stepena i uništavanje tijela svoje supruge, za šta ga tereti optužnica.

 

SFERAMEDIJA

 

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *