Sferamedija

Diplomata koji je radio u BiH u timu princa Vilijama

Princ od Velsa, koji je preuzeo brojne dužnosti svog oca otkako je dijagnostifikovano da kralj Čarls ima rak, pojačao je svoj tim i ubuduće će njegov najbliži saradnik biti jedan bivši diplomata.

 

Kako se navodi, princ od Velsa je bivšeg diplomatu postavio da bude njegov privatni sekretar u trenutku kada je ponovo preuzeo javne dužnosti posle objelodanjivanja očeve dijagnoze.

Ian Patrik, koji je radio za nekadašnjeg lidera liberalnih demokrata i visokog predstavnika u BiH Pedija Ešdauna, preuzeće tu funkciju naveli su iz Kensington palate.

Guardian podsjeća da je Patrik bio sekretar Ešdaunu kada je bio u Bosni i Hercegovini od 2002. do 2006. godine, a prije nego što se pridružio Kancelariji za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, princ Vilijam se vratio redovnim dužnostima ove nedjelje, nako što se jedno vrijeme bio povukao da bi bi bio uz suprugu Kejt Midlton, koja se oporavlja od operacije abdomena.

Vilijam je umjesto svog oca u srijedu bio na ceremonijama u zamku Vindzor, a potom je prisustvovao jednoj gala večeri, gdje se zahvalio javnosti na podršci u “zdravstveno teškim vremenima za njegovu porodicu”.

 

SFERAMEDIJA

 

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *