Sferamedija

Kasandra stiže u Južni vetar 3?(FOTO; VIDEO)

kasandra-juzni-vetar

Lijepu Koraimu Tores, koju smo zavoljeli kao legendarnu Kasandru, navodno ćemo gledati u posljednjem dijelu trilogije o Petru Marašu, filmu “Južni vetar 3”.

 

“Južni vetar 3: Gas do daske”, autora i reditelja Miloša Avramovića, biće posljednji dio trilogije o Petru Marašu i njegovoj družini.

Snimanje bi trebalo da počne krajem ljeta, i to u Beču gdje će se navodno snimati i u zamku Dragane Mirković, a onda se ekipa seli u Srbiju. Glavne uloge, kao i u svim prethodnim dijelovima “Južnog vetra”, igraće Miloš Biković kao Petar Maraš i Miodrag Radonjić kao čuveni Baća, a kako prenose mediji, navodno će im se pridružiti i legendarna Kasandra.

Nakon što je latinoamerička glumica Koraima Tores, izjavila da bi voljela da gumi s Bikovićem, producenti su joj navodno ponudili ulogu koju neće moći da odbije. Kako se navodi ona bi trebalo da tumači lik vođe kriminalnog klana iz Južne Amerike!

“Naravno da sam čula za Bikovića, voljela bih da snimim film sa njim”, rekla je Koraima nedavno za domaće medije i dodala da priželjkuje da se vrati u Srbiju, koju je posjetila 1997. godine, kad je njena serija “Kasandra” rušila rekorde u gledanosti: “Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila kod vas, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cijenim ljubav koju sam devedesetih godina dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas”.

Ako pregovori urode plodom, Kasandri će se dvije velike želje – da glumi sa Bikovićem i vrati se u Srbiju – ostvariti već krajem ljeta, kada počinje snimanje trećeg dijela “Južnog vetra”, koji će se zvati “Gas do daske”.

“Producenti ‘Južnog vetra’ vole da u svojoj ekipi imaju i svjetski poznate glumce. Tako se u prvoj sezoni pojavio italijanski glumac Paskvale Espozito, a u drugoj holivudske zvijezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a na spisku se neočekivano pojavilo još jedno ime – Koraima Tores”, rekao je izvor blizak produkciji “Južnog vetra” i otkrio detalje uloge koja je namijenjena latinoameričkoj glumici:

“Nakon što je Kasandra izjavila da bi voljela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike! Naravno, imaće scene sa Bikovićem, ali detalje scenarija još ne smijem da otkrivam. Potpisivanje ugovora zavisi od njenih obaveza”.

Kasandra je nedavno izjavila da priželjkuje da se vrati filmu i seriji – “Živim u Bogoti, u Kolumbiji. I dalje glumim, a prošle godine sam se više bavila pozorištem i filmom. Ove godine radiću na televiziji i voljela bih da nastavim rad na filmu i u pozorištu, ali to zavisi od mnogih faktora”, prenosi Informer.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Coraima Torres (@lacoraima)

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *