Sferamedija

Pljačkaši digli u zrak bankomat u Zagrebu

bankomat-zagreb

U Zagrebu je tijekom noći s četvrtka na petak došlo novog pokušaja provale u bankomat. Ovoga puta provalnicima je na meti bio  bankomat Raiffeisen banke, koji se nalazi pokraj zgrade benzinske postaje Novak benz na spoju Avenije Većeslava Holjevca i ulice Bani.

“Prolazio sam jutros pokraj benzinske postaje i vidio policiju kako dežura pokraj bankomata. Netko ga je raznio tijekom noći”, kaže svjedok za 24sata o eksplozivnoj provali koja je izvršena u noći na petak u zagrebačkom Buzinu. Policija je ondje stigla s četiri vozila. Forenzičari su obukli bijela odijela i izuzimaju uzorke.

Krhotina je bilo posvuda, a zasad nema informacija o tome koliko su novca uspjeli ukrasti. Očevid je u tijeku te će pregledati brojne nadzorne kamere koje se nalaze u okolici.

Naknadno je incident potvrdila i zagrebačka policija. “Noćas, 5. srpnja, oko 3 sata u Novom Zagrebu, na Aveniji Većeslava Holjevca, na benzinskoj postaji, prema dosad prikupljenim informacijama nepoznati je počinitelj neutvrđenim sredstvom izazvao eksploziju na bankomatu. Očevid i kriminalističko istraživanje slijede”, kratko je priopćeno.

 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *