Sferamedija

Sa nestrpljenjem čekamo da dođemo u Banjaluku

majka-cetvorke

Veoma smo uzbuđeni, čekamo na dolazak kući, čim bebe malo ojačaju, rekla je ponosna majka četvorki i Banjalučanka Milana Petrović.

 

“Zahvaljujući stručnom timu ljekara, odlično je prošla veoma rizična trudnoća, kao i sam porođaj. Dječaci su dobro, još uvijek su na intezivnoj njezi, biće tamo još neki period. Јoš neko vrijeme će ostati u inkubatoru. Doktori su odlučili da me mogu pustiti, imam još jednog sina koji je veoma uzbuđen da upozna svoju braću”, dodaje Petrovićeva zs RTRS.

Istakla je da su svi veoma uzbuđeni, te nestrpljivi da se vrate u Banjaluku, a priliku za to će imati kada bebe ojačaju.

Od tročlane porodice, postajemo sedmočlana, rekla je Milana, te podijelila da se nada da će sve biti uredu.

Doktori iz Slovenije koji su bili na porođaju saglasni su – ovo je zaista veliko čudo.

“Čudo je i da smo uspjeli donijeti sve četiri bebe na svijet. U ovom slučaju je žena prirodno zatrudnila, vjerovatno je došlo do oplodnje jedne jajne ćelije, koja se podijelila. Ovakve trudnoće su veoma rizične, tako da ovakvu trudnoću je veoma teško dovesti do porođaja, koji u mnogo slučajeva može biti rizičan”, ističe doktorka.

Kako ona navodi, novorođene bebe su imale težinu sličnu, onoj koja je ustanovljena na ultrazvuku.

“Ogroman tim doktora, zdravstvenih sredstava i osoblja bilo je uključeno u ovaj porod. Bebama još uvijek treba pomoć, ali mi se trudimo da što prije omogućimo da one budu sa svojom majkom. Bar još pet nedjelja trebali bi da ih zadržimo ovdje”, dodaju oni.

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *