Sferamedija

Monah Arsenije Jovanović opisao istjerivanje đavola

Arsenije-Jovanovic

Monah Arsenije Jovanović, jeromonah u manastiru Ribnica, jedan je od poznatijih monaha u savremenom srpskom pravoslavlju koji je veoma aktivan na polju širenja pravoslavlja kroz radio i tv emisije, ali i česta predavanja, kako širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, tako i širom naše dijaspore.

 

Na društvenoj mreži Instagram, objavljen je video njegovog svedočanstva sile Božije i istine pravoslavlja, a riječ je, kako otac Arsenije objašnjava, o službi jeleosvećenja u donjem manastiru Ostrog, gdje je iz jedne “đavoimane”, odnosno, djevojke posjednute demonima, istjeran zli duh.

– Ja sam bio na Ostrogu i imao sam priliku da vidim egzorcizme. Da vidimo zapravo kako ti nečisti duhovi muče jedno ljudsko biće – kaže jeromonah Arsenije te opisuje istjerivanje đavola iz jedne djevojke koja je tada imala samo 16 godina.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Pojedinac, Porodica i Društvo (@pojedinac_porodica_i_drustvo)

Kako kaže monah Arsenije Jovanović, djevojku u jednom trenutku drže trojica muškaraca, a ona ih diže u vazduh.

– Recimo, jednu djevojčicu od 16 godina, trojica ljudi drži prikovanu za pod, u donjem manastiru Ostrog, a ona njih diže. Iz te djevojčice od samo 16 godina, izlazi glas toliko dubok, da ni muškarac to ne može da proizvede, kao iz pakla. Dakle, demonske sile mogu da posjednu centralni nervni sistem ljudskog bića – istakao je Jovanović.

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

INSATGRAM @SFERAMEDIJA

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *