Sferamedija

Snimak tuče u kojoj su učestvovali Zubac i Šarić

ZUBAC-SARIC

Internetom kruže snimci na kojima se vidi kako su se hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac fizički sukobili s nepoznatim ljudima.

 

Sukob se dogodio u jednom noćnom klubu u Atini u večeri nakon poraza Hrvatske od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre.

Objava sa pomenutim videozapisima je u međuvremenu obrisana, ali snimci su se sada ponovo pojavili zahvaljujući američkom TMZ Sportsu.

Snimak kreće sa Zupcem koji se nagurava s nekoliko ljudi, poletio je i jedan sto, a onda se pojavljuje i Šarić.

U drugom snimku vidi se kako je Šarić završio na podu dok ga s leđa neko guši.

U objavama na X-u (Twitter) navodi se da su u sukobu učestvovali i “još neki hrvatski košarkaši”, a navodno su se sukobili s nekoliko lokalaca.

 

 

TMZ piše da se sve dogodilo oko 5.30, a Indexu je potvrđeno da su košarkaši nakon poraza u finalu dobili slobodno jer se s reprezentativne akcije nisu vraćali u organizaciji Saveza, već samostalno.

Zagrabački portal je poslao zvanični upit Hrvatskom košarkaškom savezu oko ove situacije, a odgovor će, kako navode iz ovog medija, objaviti čim ga dobiju.

Takođe, nazvali su i sekretara HKS-a Josipa Vrankovića, koji je rekao da mu je to prvi glas i da je zatečen te da nema komentara dok ne sazna o čemu se tačno radi.

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Dijeli:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *