Sferamedija

Uhapšeni supružnici u Laktašima

policija-bijeljina

Supružnici M.T. i M.T. iz Laktaša osumnjičeni su da su godinama proganjali i maltretirali jednu porodicu u tom mjestu, zbog čega su oštećeni morali mijenjati životne navike.

 

Njih su uhapsili službenici Policijske stanice Laktaši, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo proganjanje u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

Naime, 10. maja oko 13 časova oštećena osoba je prijavila da su M.T. i M.T. u vremenskom periodu od 2021. godine do momenta prijave, u više navrata putničkim vozilom dolazili do porodične kuće oštećenih lica u Laktašima, usporavali kretanje i zaustavljali vozilo ispred kuće oštećenih osoba.

 

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Radi se o članovima porodice kojima su upućivali uvrede, te ih više puta presretali i nedolično se ponašali, što je kod oštećenih izazvalo osjećaj uznemirenosti i promjenu životnih navika.

O svemu navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o naprijed navedenim krivičnim djelima.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *