Sferamedija

Umro brat osumnjičenog za Dankino ubistvo

umro-brat-ubistvo-danke

* Komšinica osumnjičenog primetila nešto čudno na kapiji * Majka osumnjičenog razgovarala sa policijom *

 

Devojčica Danka Ilić (2) je ubijena, a zbog ovog zločina koji je uzdrmao Srbiju, region i Evropu, uhapšena su dvojica osumnjičenih, Dejan D. i Srđan J., kojima je određen protvor do 30 dana.

U petak su privedeni D.D. i R.D., brat i otac osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju.

U nedelju je stigla informacija da je D. D. preminuo u pritvoru.

Da li smrt Dejanovog brata može da odloži saslušanje oca?

Smrt D. D. (40), brata Dejana D. koji se sumnjiči za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, ne bi trebalo da odloži saslušanje njihovog oca R. D. (73), koji je takođe zadržan u policiji, zbog sumnje da je pomogao da se telo devojčice prebaci na drugu lokaciju.

U ovom trenutku nije poznato da li je R. D. obavešten o smrti mlađeg sina. Ukoliko jeste, uvek postoji mogućnost da sam od tužilaštva zatraži odlaganje saslušanja zbog novonastale situacije

Podsetimo, D. D. je juče policija dovodila do dvorišta porodične kuće u Zlotu, gde su proveli oko pet minuta. Kako nezvanično saznajemo, D. D. je juče policiji davao adrese i vodio ih na lokacije, ali tela nije bilo.

On je preminuo u nedelju u ranim jutarnjim satima u PU Bor.

“D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt”, saopšteno je iz policije i navedeno da će obdukcija biti obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

 

sferamedija-logo

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *