Sferamedija

Toniju Cetinskom zabranjen nastup u Sarajevu

toni-cetinski.

“Nek sam i ja to doživio, eto da i mene neko zabrani ili ti ga otkaže koncert” napisao je popularni pjevač nakon što je njegov koncert u Sarajevu gdje je trebao nastupiti na obilježavanju 40 godina od održavanja Olimpijskih igara otkazan.

 

Cetinski je dodao da još nije službeno dobio informaciju.

“Nemam problem sa otkazivanjem koncerta no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide. Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert kojeg dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31.05.2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti sa ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav!” napisao je Cetinski.

Najavio je i da će uskoro objaviti duet sa mladim bh. pjevačem.

Za koji dan, tačnije 29.01. izlazi i dugoočekivani duet sa mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šoše. Tako da eto sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima, prenosi N1.

Sa naglaskom na dio stihova : “Nije važno gdje se moliš, po kojoj Svetoj knjizi, samo je važno da li si čovjek ili nisi. ” napisao je.

Gradonačelnik Sarajeva Benjamina Karić na svom je Facebook profilu između ostalog u obrazloženju otkazivanja koncerta napisala:

“Novac koji je doznačen Gradu Sarajevu, a za koje se očekivalo da bude između ostalog namijenjen privatnoj firmi za organizaciju koncerta ne mogu biti i neće biti utrošene zbog nemogućnosti zakonitog i na propisima zasnovanog unosa i utroška istih.”

 

SFERAMEDIJA

FACEBOOK @SFERAMEDIJA

 

INSTAGRAM @SFERAMEDIJA

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Sfera Medija (@sferamedija)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *